Mašīnas svars

6WD: 20 400 kg, 8WD: 23 600 kg

Dzinēja tilpums

7,4 l

Jauda

214 kW / 291 ZS

pie 1850 apgr./min.

Vilces spēks

262 kN

Kravnesība

20 000 kg

Sazināties

Komatsu 895 – veidots produktīvam darbam kailcirtēs. Ikviens elements ir izstrādāts 20 tonnu kravnesībai. Neviens cits forvarders veiktspējas ziņā nelīdzinās šim. Tieši tik vienkārši!

  • Pielāgojams kravas nodalījums ar lielu kravnesību

Komatsu 895 ir liela kravas zona, ko raksturo tā pielāgojamība un daudzas citas iespējas. Viena no tām ir “FlexGate” – kravas režģis, kas uzlabo redzamību un amortizē triecienus tam trāpot ar kausu. Tas vienkāršo iekraušanu un samazina mašīnas bojājumu risku. Papildus ir iespēja tehniku aprīkot ar FlexBunk sistēmu – hidrauliski regulējamām statnēm ar iespēju pielāgot un paplašināt kravas zonu, nodrošinot augstu kravnesību.

  • Viegli veicamas ikdienas apkopes

Apkopi veikt ir ātri un viegli. Visus ikdienas apkopes darbus var veikt ērti uz zemes, izmantojot pārdomāti izveidotās apkopes lūkas, mērtausti ir viegli piekļūstami un pārbaudāmi. Motora pārsegs ir elektriski atverams un filtri ir izvietoti kopā, lai nodrošinātu iespējami ērtu piekļuvi.

  • Maksimāla saķere un manevrētspēja

Hidrostatiskā transmisija un dīzeļdzinēja veiktspēja ir optimizēta, lai kopīgi nodrošinātu maksimālu saķeri un manevrētspēju. Iedarbināšanas vilces spēks 262 kN nodrošina lielu griezes momentu pie zemiem dzinēja apgriezieniem, un saķere tiek automātiski pielāgota motora slodzes izmaiņām, kas rodas dēļ reljefa, šķēršļiem, slīpuma vai manipulatora darbības rezultātā.

  • “Comfort Ride” kabīne

Forvardera operators pavada daudz stundas dienā kabīnē, tāpēc ir īpaši svarīgi, lai kabīnē būtu ērti un komfortabli. Komatsu “Comfort Ride” kabīnes amortizēšanas sistēma efektīvi absorbē triecienus un mazina vibrācijas, nodrošinot ergonomisku darba vidi. Vitāli svarīgi priekšnoteikumi, lai veicinātu operatora produktivitāti un ienesīgumu.

  • “Smart crane” viedais manipulators

Tehniku ir iespējams aprīkot ar “Smart crane” viedo manipulatoru. Tas nodrošina operatoram tādas priekšrocības kā vienkāršāka, ātrāka manipulatora darbība, mazāka fiziskā slodze un lielāka produktivitāte. Priekšrocības, kas uzlabo gan rentabilitāti, gan operatora labklājību. Viss, lai operatoram būtu pēc iespējas vieglāk koncentrēties uz patiesi svarīgo – kokmateriālu pārvietošanu uz krautuvi.

  • Tehnikas parka pārvaldība ar “MaxiFleet”

“MaxiFleet” sniedz Jums iespēju vienkopus redzētu un pārvaldīt visus datus par tehnikas darbību un ražošanu no jebkuras vietas pasaulē, no jebkuras ierīces. Optimizējiet sava tehnikas parka darbību maksimālai ražošanas efektivitātei!

Specifikācija

A. Platums 3160 mm
B. Kopējais mašīnas garums 10 790 mm
C. Garums no priekšējās ass līdz vidussavienojumam 2000 mm
D. Garums no vidussavienojuma līdz aizmugurējai asij 3900 mm
E. Transportēšanas augstums, pie normāla riepu spiediena 4050 mm
F. Klīrenss vidussavienojumā 8WD: 790 mm
Piezīmes Norādītie izmēri ir aptuveni un var nedaudz atšķirties atkarībā no aprīkojuma izvēles
Mašīnas svars 6WD: 20 400 kg,
8WD: 23 600 kg
Dzinēja tilpums 7,4 l
Dzinēja veids 6 cilindru dīzeļdzinējs ar turbokompresoru un starpdzesētāju. EU Stage V
Jauda 214 kW / 291 ZS pie 1850 apgr./min.
Griezes moments 1,280 Nm pie 1500 apgr./min
Bruto krava 20 000 kg
Šķērsgriezuma laukums 5,2-7,2 m2
Modelis Komatsu 165F
Celšanas spēks 165 kNm
Pagrieziena griezes moments 43,4 kNm
Sniedzamība 7,5/8,5/10 m
Vilces spēks 262 kN
Riteņu izmērs 28,5”
Pēc izvēles MaxiFleet, Comfort Ride, Smart Crane, tandēmu pacēlāji, “LoadFlex” kravas kūleņi, aizm.rāmja pagarinājums, XT transmisija, Speed Shift ātrumkārba.

TEHNIKAS TIRDZNIECĪBAS VADĪTĀJS,
VALDES LOCEKLIS

(jauna tehnika Latvijas teritorijā, lietota tehnika visā Eiropā)

kopēt kontakta kartiņu

TEHNIKAS TIRDZNIECĪBA

(jauna tehnika Latvijas teritorijā, lietota tehnika visā Eiropā)

kopēt kontakta kartiņu

Saņemt piedāvājumu!

Mani interesē