Sīkdatņu politika

Pēdējoreiz atjaunināts: 05. septembris 2024

Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatnes ir nelieli teksta faili, kas tiek saglabāti Jūsu ierīcē, kad apmeklējat mūsu vietni. Tās palīdz nodrošināt vietnes pareizu darbību, uzlabot drošību, nodrošināt labāku lietošanas pieredzi un saprast, kā vietne darbojas un kur nepieciešami uzlabojumi.

Sīkdatņu lietošana

Mūsu tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu vietnes darbību. Sīkdatņu izmantošanas laikā var tikt apstrādāti personas dati. Lietojot šo vietni, Jūs piekrītat šeit aprakstītajai sīkdatņu lietošanai (ja vien pārlūkprogramma nav iestatīta nepieņemt sīkdatnes). Ņemiet vērā, ka, atspējojot nepieciešamās sīkdatnes, tīmekļa vietne var nedarboties pilnvērtīgi.

Sīkdatņu veidi un to mērķi

Ir divu veidu sīkdatnes – sesijas un pastāvīgās sīkdatnes, kā arī pirmās un trešās puses sīkdatnes.

  • Sesijas sīkdatnes: atpazīst jūs, kad apmeklējat vietni, iegaumējot izmaiņas un izvēles. Tās ļauj ērti izmantot vairākas lapas vienā vietnē, izvairoties no atkārtotas datu apstrādes katrā lapā. Sesijas sīkdatnes tiek dzēstas, kad aizverat pārlūku vai izbeidzat sesiju.
  • Pastāvīgās sīkdatnes: saglabājas datorā pēc pārlūkošanas sesijas beigām, ļaujot atcerēties izvēles nākamajiem apmeklējumiem.
  • Pirmās puses sīkdatnes: uztur mājaslapas uzturētājs, lai nodrošinātu vietnes funkcionalitāti.
  • Trešās puses sīkdatnes: uztur citi domēni, kas nav saistīti ar mums. Tās tiek izmantotas drošībai, ērtībai, statistikas analīzei un personalizētas pieredzes nodrošināšanai.

Kā mēs izmantojam sīkdatnes?

Mūsu vietne izmanto gan pirmās, gan trešās puses sīkdatnes dažādiem mērķiem. Pirmās puses sīkdatnes ir būtiskas vietnes darbībai un neietver personiski identificējamu informāciju. Trešās puses sīkdatnes palīdz analizēt vietnes darbību, nodrošināt atbilstošas reklāmas un uzlabot lietotāju pieredzi.

Kā pārvaldīt sīkdatņu iestatījumus?

Jūs varat jebkurā laikā mainīt savas sīkdatņu preferences, klikšķinot uz “Pārvaldīt sīkdatnes” pogas mūsu vietnē. Turklāt, pārlūkprogrammas iestatījumos varat bloķēt vai dzēst sīkdatnes. Sīkāku informāciju, kā pārvaldīt sīkdatnes, var atrast šeit:

Ja izmantojat citu pārlūkprogrammu, lūdzu, apmeklējiet attiecīgo atbalsta resursu.