Mašīnas svars

No 23 275 kg

Dzinēja tilpums

7,4 l

Jauda

214 kW

Vilces spēks

242 kN

Sazināties

Komatsu 951XC – ir produktīvs, stabils un jaudīgs kailciršu harvesters, speciāli radīts darbam lielā slīpumā un īpaši sarežģīta reljefa apstākļos. Rumbu reduktori, kompaktais dizains un plašais pielietošanas diapozons ir tikai dažas no priekšrocībām. Ikdienas serviss un apkalpošana ir viegla un ērti pieejama kā visām Komatsu meža mašīnām.

  • ”Smart Crane” viedais manipulators

“Smart Crane” nodrošina automatizētu manipulatora vadību – tikai ar vienu vadības sviras kustību darba galva atgriežas no tālākā sniedzamības punkta līdz mašīnai. Manipulatora ātrā un precīzā darbība ļauj darba galvu nogādāt vēlamajā punktā vienā mirklī, ļaujot operatoram strādāt mazāk saspringti. “Smart Crane” ievērojami uzlabo operatoru produktivitāti, sniedzot iespēju saglabāt augstas darba spējas un mazināt nogurumu līdz pat dienas beigām. Ar “Smart Crane” jebkurš mazpieredzējis operators darbosies līdzvērtīgi kā pieredzējušākie profesionāļi!

  • Pielāgots kailcirtēm

Jaudīgs dzinējs apvienojumā ar lielu vilces spēku, padara manevrēšanu vienkāršu vissarežģītākajā apvidū. Aprīkots ar mūsu lielāko manipulatoru, kas nodrošina 275 kNm celšanas spēku un spēj neticami ātri strādāt ar vislielākajām Komatsu darba galvām.

  • Strādā ātrāk ar trīs sūkņu hidrauliku

Komatsu harvesteri ir aprīkoti ar unikālo 3 sūkņu hidraulikas sistēmu. Unikālā spiediena un plūsmas optimizācija ļauj strādāt ievērojami ātrāk, jo 3 sūkņu hidraulika ļauj vienlaikus ar maksimālu hidraulisko jaudu izmantot vairākas manipulatora un darba galvas funkcijas, saglabājot minimālu degvielas patēriņu. 

  • Kabīnes līmeņošana

Kabīnes līmeņošanas funkcija nozīmē, ka jūs vienmēr sēdēsiet iespējami pareizā un ērtā stāvoklī. Jums nebūs nepieciešams lieki izstiepties vai sasprindzināties, lai būtu ērti un pilnvērtīgi pārvaldītu mašīnu.

  • Apkopes punktu pieejamība

Ar viegli pieejamiem ikdienas pārbaudes un apkopes punktiem, kas ir sagrupēti kopā, elektroniski vadāmu motora pārsegu un vertikāli uzstādītiem degvielas un eļļas filtriem, ikdienas apkope ir viegli veicama.

  • Tehnikas parka pārvaldība ar “MaxiFleet”

“MaxiFleet” sniedz Jums iespēju vienkopus redzētu un pārvaldīt visus datus par tehnikas darbību un ražošanu no jebkuras vietas pasaulē, no jebkuras ierīces. Optimizējiet sava tehnikas parka darbību maksimālai ražošanas efektivitātei!

Specifikācija

A. Platums 2980 mm
B. Kopējais mašīnas garums 8015 mm
C. Garums no priekšējās ass līdz vidussavienojumam 1930 mm
D. Garums no vidussavienojuma līdz aizmugurējai asij 2150 mm
E. Transportēšanas augstums, pie normāla riepu spiediena 3980 mm
F. Klīrenss vidussavienojumā 708 mm
Piezīmes Norādītie izmēri ir aptuveni un var nedaudz atšķirties atkarībā no aprīkojuma izvēles.
Mašīnas svars No 23 275 kg
Dzinēja tilpums 7,4 l
Dzinēja veids 6 cilindru dīzeļdzinējs ar turbokompresoru un starpdzesētāju. EU Stage V.
Jauda 214 kW
Griezes moments 1,280 Nm pie 1500 apgr./min
Modelis Komatsu 270H
Celšanas spēks 275 kNm
Pagrieziena griezes moments 60 kNm
Sniedzamība 8,7/10,3 m
Maks. hidrauliskā plūsma 528 l/min. pie 1600 apgr./min
Vilces spēks 242 kN
Riteņu izmērs Priekšā/aizmugurē: 710-800/26,5”
Galvas Komatsu C124/ S132/ C144/ S172/ C164
Pēc izvēles Smart Crane, Autolev Advanced, Maxi Fleet, celmu apstrāde, EME vadības svira, Webasto dzinēja un hidrauliaks eļļas priekšsildītājs, automātiskā centrālā smērēšana, automātiskā ugunsdzēsības sistēma, kabīnes komforta aprīkojums.

TEHNIKAS TIRDZNIECĪBAS VADĪTĀJS,
VALDES LOCEKLIS

(jauna tehnika Latvijas teritorijā, lietota tehnika visā Eiropā)

kopēt kontakta kartiņu

TEHNIKAS TIRDZNIECĪBA

(jauna tehnika Latvijas teritorijā, lietota tehnika visā Eiropā)

kopēt kontakta kartiņu

Saņemt piedāvājumu!

Mani interesē